Tariceanu, audiat la DNA: Am fost citat ca martor. Mi-am facut datoria

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 14:12
869 citiri
Tariceanu, audiat la DNA: Am fost citat ca martor. Mi-am facut datoria
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu a declarat, la iesirea de la DNA Brasov, unde a fost citat ca martor in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei Baneasa si a 47 de hectare in padurea Snagov, in care sunt arestati la domiciliu Remus Truica si Printul Paul, ca si-a facut datoria si a raspuns intrebarilor procurorilor.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a iesit dupa o ora si jumatate de la DNA Brasov, unde fusese citat ca martor in dosarul lui Remus Truica, transmite News.ro.

"Am fost citat ca martor, mi-am facut datoria si m-am prezentat. Am raspuns intrebarilor procurorilor, dar la acest moment nu fac niciun fel de declaratie legata de acest dosar", a declarat Tariceanu la iesirea de la DNA.

La audierile de vineri de la DNA Brasov a fost prezent si avocatul lui Remus Truica, Bogdan Cimbru, de la Baroul Bucuresti, care a declarat ca Tariceanu a facut declaratii despre anumite evenimente pe care le-a observat in perioada 2007 - 2009.

"A fost vorba despre o declaratie ...citeste mai departe despre "Tariceanu, audiat la DNA: Am fost citat ca martor. Mi-am facut datoria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu DNA Brasov, #Tariceanu audiat DNA, #Tariceanu DNA Truica , #Stiri Guvern