Tariceanu ataca programul de guvernare al PNL: Au aruncat bomba si acum se dau genisti

Duminica, 01 Martie 2015, ora 13:14
891 citiri
Tariceanu ataca programul de guvernare al PNL: Au aruncat bomba si acum se dau genisti
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat, duminica, noul program de guvernare lansat, sambata de PNL.

Astfel, Tariceanu sustine ca "programul politic prezentat ieri (sambata - n.red.) de vechiul PDL este o compilatie, fara viziune si fara o perspectiva liberala autentica", potrivit unui comunicat de presa remis Ziare.com.

In privinta laturii economice, presedintele Senatului sustine ca "propunerile vechiului PDL se reduc la taierea a peste 50% din masurile liberale propuse in noul Cod Fiscal si inlocuirea lor cu retorica". Acesta a adaugat ca asa cum o masina nu functioneaza cu jumatate dintre piesele de la motor scoase, la fel nu functioneaza in economie un astfel de program.

"Au anuntat o viziune liberala si au oferit acelasi discurs basist despre marota reformei si modernizarii - modernizare fara masuri curajoase, reforma cu aceiasi oameni", a transmis Tariceanu.

Acesta se intreaba de ce politicienii care in 2010 au" aruncat bomba cresterii TVA si ...citeste mai departe despre "Tariceanu ataca programul de guvernare al PNL: Au aruncat bomba si acum se dau genisti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu atac program PNL, #Tariceanu atac Blaga Predoiu, #Tariceanu atac Predoiu , #Stiri Guvern