Tariceanu, atac la DNA: Sunt acuzat ca am dat raspunsuri mincinoase la intrebari care nu mi-au fost puse!

Joi, 26 Mai 2016, ora 14:27
2865 citiri
Tariceanu, atac la DNA: Sunt acuzat ca am dat raspunsuri mincinoase la intrebari care nu mi-au fost puse!
Foto: Arhiva / Digi24

Calin Popescu Tariceanu sustine ca procurorii il acuza ca a dat raspunsuri mincinoase sub juramant la intrebari care nici macar nu i-au fost puse la audieri. Presedintele Senatului se considera o tinta a procurorilor DNA.

Intr-un interviu acordat pentru cotidianul.ro, Tariceanu a afirmat ca a fost audiat, in aprilie, in calitate de martor intr-un dosar, dar, de fapt, procurorii i-ar fi intins o capcana.

"In comunicatul DNA se spune ca eu as fi ascuns faptul ca stiam ca Marius Marcovici, care a fost consilier la cancelarie, il cunostea pe Tal Silberstein, dar procurorul nici nu m-a intrebat asa ceva! M-am uitat acum pe declaratii si nu m-a intrebat: 'domne, stiati ca au legaturi cei doi'? Pur si simplu nu m-au intrebat asa ceva! Sunt acuzat ca am dat raspunsuri mincinoase la intrebari care nu mi-au fost puse! Procurorul m-a intrebat de principiu, de pilda, cat de apropiate erau relatiile cu o persoana X, iar eu le-am spus ca nu exista o unitate de masura pentru a stabili asa ceva, ...citeste mai departe despre "Tariceanu, atac la DNA: Sunt acuzat ca am dat raspunsuri mincinoase la intrebari care nu mi-au fost puse!" pe Ziare.com

#Tariceanu urmarit penal marturie mincinoasa, #Tariceanu urmarit penal DNA , #Stiri Guvern