Tariceanu a facut un training media ca sa nu mai cada in capcanele presei. Rezultatul: "Nu va raspund nimicut, nimicut"

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 19:53
1060 citiri
Tariceanu a facut un training media ca sa nu mai cada in capcanele presei. Rezultatul: "Nu va raspund nimicut, nimicut"
Foto: Arhiva Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, care este si presedinte al Senatului, a refuzat, sambata, sa comenteze decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu invita la ceremoniile prilejuite de Ziua Nationala persoane cu probleme penale.

Tariceanu a spus ca nu doreste sa spuna nimic despre acest lucru si a adaugat ca a participat la un media training si stie cum sa nu cada in capcanele presei.

"Sa nu ma intrebati de 1 Decembrie si de Iohannis, ca nu va raspund nimic. Pe cuvant de onoare, nimic nu va raspund", a spus presedintele Senatului.

El a continuat: "Nu va raspund nimicut, nimicut. Nimic in plus. Daca vreti, discutam despre educatie".

Liderul ALDE a mentionat ca stie faptul ca "subiectele picante" sunt de interes si pasioneaza presa. "Si pe mine (ma pasioneaza - n.red.), din cand in cand, nu pot sa spun ca ma lasa indiferent, dar astazi chiar e un moment in care vrem putin sa schimbam discursul", a mai spus Calin Popescu Tariceanu.

Copresedintele ALDE a refuzat ...citeste mai departe despre "Tariceanu a facut un training media ca sa nu mai cada in capcanele presei. Rezultatul: "Nu va raspund nimicut, nimicut"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu parada 1 decembrie , #Stiri Guvern