Surpriza la Bruxelles: Fiul lui Adrian Nastase se va ocupa de relatia UE-Rusia

Joi, 02 Iulie 2015, ora 14:42
1833 citiri
Surpriza la Bruxelles: Fiul lui Adrian Nastase se va ocupa de relatia UE-Rusia
Foto: blog Adrian Nastase

Mihnea Nastase (foto stanga), fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase, a ajuns la doar 22 de ani consilierul europarlamentarului PSD Catalin Ivan, urmand sa se ocupe, printre altele, si de "relatia UE-Rusia".

"Pe Mihnea l-am cunoscut la Parlamentul European, unde a avut colaborari cu colegi din delegatia europarlamentarilor PSD. Cand s-a eliberat un loc la mine in echipa, l-am chemat sa lucram impreuna. Am avut mai multe discutii cu Mihnea, iar in urma acestora am decis sa-l angajez.

Este un tanar foarte pregatit, cu foarte mult bun-simt si dornic de munca. Evident ca a contat si faptul ca-l cunosc pe tatal sau, dar nu a fost decisiv acest fapt in alegerea mea. Mihnea se va ocupa in echipa mea de activitatea in comisia de relatii externe si de relatia UE - Rusia", a declarat eurodeputatul Catalin Ivan, pentru Libertatea.

Catalin Ivan este adversar declarat al premierului Victor Ponta, si el un apropiat al lui Adrian Nastase.

Mihnea Nastase a facut studii politice la ...citeste mai departe despre "Surpriza la Bruxelles: Fiul lui Adrian Nastase se va ocupa de relatia UE-Rusia" pe Ziare.com

#Mihnea Nastase consilier Catalin Ivan, #Catalin Ivan consilier fiu Nastase , #Stiri Guvern