Sunt sluga lui Soros

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 08:08
939 citiri
Sunt sluga lui Soros

Ma autodenunt. In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a crescut si care m-a hranit. Am luat bani de la Soros.

Din septembrie 1992 pana in iunie 1993 am primit de la numitul George Soros (evreu) fabuloasa suma de 449 de lire sterline pe luna pentru a studia la Universitatea Oxford. A contribuit si o agentura straina (Foreign and Commonwealth Office). Banii au fost livrati in contul pe care l-am deschis in acest scop la o banca locala.

Pe numitul George Soros nu l-am intalnit niciodata. Aveam insa o cunostinta comuna, un anume Karl Popper, de meserie filozof. Acesta isi parasise tara dupa instaurarea ordinii (national) socialiste, refugiindu-se in Occident. S-a evidentiat prin sustinerea unor falsificari si prin punerea la indoiala a istoriei in beneficiul unor cercuri de interese.

La Colegiul St Antony's din Oxford, unde am fost repartizat, am avut mai multe intalniri cu cetateni straini. Sub acoperirea unor cursuri si seminarii, s-a urmarit indoctrinarea ...citeste mai departe despre "Sunt sluga lui Soros" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Catalin Avramescu bani George Soros, #George Soros bani SUA, #George Soros bani Moldova , #Stiri Guvern