Steag secuiesc devenit oficial in inima Romaniei. Reactia reprezentantului Guvernului

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 18:11
1075 citiri
Steag secuiesc devenit oficial in inima Romaniei. Reactia reprezentantului Guvernului
Foto: Facebook/Adrian Jean Andrei

Prefectul judetului Harghita, Adrian Jean Andrei, a luat pozitie sambata fata de adoptarea steagului secuiesc ca drapel oficial al judetului, afirmand ca este inacceptabil ca o hotarare a Consiliului Judetean sa nu respecte interesele tuturor cetatenilor.

Prefectul a afirmat, intr-o declaratie de presa, ca institutia pe care o conduce va analiza hotararea si se va pronunta asupra legalitatii ei, mai ales ca a fost adoptat acelasi steag al judetului care a fost anulat printr-o hotarare judecatoreasca.

"Este inacceptabil ca o hotarare a Consiliului Judetean sa nu respecte interesele tuturor cetatenilor judetului Harghita. Proiectul de hotarare adoptat de CJ, pentru ca este doar un proiect de hotarare, urmeaza sa parcurga cursul firesc si legal, insa prefectul este cel care se va pronunta asupra legalitatii actului administrativ, avand in vedere ca s-a aprobat acelasi steag al judetului care a fost anulat printr-o hotarare judecatoreasca, ce are putere de lege, ca nefiind steagul ...citeste mai departe despre "Steag secuiesc devenit oficial in inima Romaniei. Reactia reprezentantului Guvernului" pe Ziare.com

#steag secuiesc Harghita prefect , #Stiri Guvern