Sorin Cimpeanu (ALDE): Cunoscand ce stiu acum, mi-ar fi tare frica sa mai fiu ministru al Educatiei - Interviu

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 13:10
1111 citiri
Sorin Cimpeanu (ALDE): Cunoscand ce stiu acum, mi-ar fi tare frica sa mai fiu ministru al Educatiei - Interviu

Fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu, candidat pe lista ALDE pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, spune ca, daca vreodata ar mai fi pus in situatia de a raspunde cu da sau nu unei oferte de a conduce acelasi portofoliu, s-ar gandi de doua ori inainte sa accepte, pentru ca, stiind ce stie acum, i-ar fi frica.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, prof. univ. Sorin Campeanu a explicat care sunt principalele provocari ale Educatiei: legislatia lipsita de corenta, deficitul de imagine si fianatarea. Fostul ministru a vorbit despre motivul pentru care reformarea programelor scolare pare o misiune imposobila, dar si despre un mare pericol pentru anul scolar viitor.

"Eu, ca absolvent al Colegiului National 'Sfantul Sava', matematica-fizica, inginer de profesie, nu am reusit sa rezolv unele probleme ale fiului meu in clasa a 5-a si a 6-a. Ce rost are sa-i complexam pe acesti copii ca nu pot rezolva aia si aia, cand noi nu stim sa rezolvam?", a afirmat prof. Cimpeanu.

De ce ati ...citeste mai departe despre "Sorin Cimpeanu (ALDE): Cunoscand ce stiu acum, mi-ar fi tare frica sa mai fiu ministru al Educatiei - Interviu" pe Ziare.com

#Sorin Campeanu candidat ALDE, #Sorin Cimpeanu ministru Educatie manuale licitatii , #Stiri Guvern