Solutia falsa a ministrului Educatiei. Ordinul care exista deja

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 06:40
952 citiri
Solutia falsa a ministrului Educatiei. Ordinul care exista deja

Ministrul Educatiei anunta ca va semna un ordin prin care sa reglementeze cate ore poate si trebuie sa lucreze un elev in afara scolii.

"Pentru invatamantul primar, este un cuantum de ore pe care trebuie sa il petreaca acasa ca sa faca temele, care nu trebuie sa depaseasca o ora. Pentru invatamantul gimnazial, creste gradul la doua ore. Pentru liceu, sigur ca trebuie sa fie ceva mai mare. Asta este o obligatie pe care trebuie sa o coreleze fiecare dascal, fiecare profesor, fiecare educator cu ceea ce gandeste ca este cuantumul de rezolvare a unei probleme sau sarcini sau a unei teme", a explicat dl Mircea Dumitru.

Cu siguranta suna bine si ca dovada anuntul a stranit un val de entuziasm printre parinti si copii. Dar mie initiativa ministrului mi se pare total nefezabila. O utopie. In primul rand pentru ca nu exista unitate de masura si intrumente de verificare. Cum stabilesti precis cat dureaza sa faci un exercitiu? Inteleg ca fiecare profesor face evaluarea. Deci diferetele vor ...citeste mai departe despre "Solutia falsa a ministrului Educatiei. Ordinul care exista deja" pe Ziare.com

#ministrul educatiei teme elevi, #teme acasa elevi , #Stiri Guvern