Situatie incredibila: Senatul Romaniei cere oficial blocarea activitatii DNA

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 19:18
890 citiri
Situatie incredibila: Senatul Romaniei cere oficial blocarea activitatii DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, face in mod oficial apel la parlamentari sa nu mai aprobe nicio cerere primita de la DNA in perioada imediat urmatoare.

Mesajul lui Tariceanu, trimis in judecata de procurorii DNA pentru infractiunile de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, a fost transmis de pe adresa de e-mail oficiala a Senatului Romaniei, poarta antetul institutiei si semnatura "Calin Popescu-Tariceanu, Presedintele Senatului Romaniei".

"Fac un apel catre parlamentarii din ambele Camere sa refuze a se mai pronunta in vreun fel pana la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA. Daca dosarele respective au asteptat atatia ani, inseamna ca nu este nicio urgenta si ele pot sa mai astepte ca viitorul Parlament sa se pronunte", a declarat Calin Popescu-Tariceanu.

Presedintele Senatului sustine ca "DNA nu mai slujeste de mult Justitia, ci, in spatele paravanului luptei necesare si legitime cu coruptia, a devenit prea adesea un instrument ...citeste mai departe despre "Situatie incredibila: Senatul Romaniei cere oficial blocarea activitatii DNA" pe Ziare.com

#Tariceanu apel parlamentari, #Tariceanu blocheaza DNA , #Stiri Guvern