Sibiul nu e Teleorman! Asteptati cu proteste la sediul de partid, Dragnea si Tudose s-au refugiat la hotel (Video)

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 20:53
947 citiri
Sibiul nu e Teleorman! Asteptati cu proteste la sediul de partid, Dragnea si Tudose s-au refugiat la hotel (Video)
Foto: captura video Facebook/Turnul Sfatului

Un grup de aproximativ 20 de persoane a protestat, miercuri dupa-amiaza, in fata sediului PSD Sibiu, unde erau asteptati Liviu Dragnea si Mihai Tudose.

Cei doi nu au mai venit, intalnirea cu liderii locali ai PSD mutandu-se in alta parte, respectiv intr-un hotel, conform unor surse citate de News.ro.

Protestatarii au scandat "PSD - ciuma rosie" si au strigat "Pentru hotii astia au murit copiii la Revolutie".

Protestatarii le-au reprosat celor doi, dar si social-democratilor in general, ca au pacalit batranii. "Ati venit si ati aruncat ziarele peste gard ca batranii sa va creada. V-au votat si mor saraci. Au crezut ca le dati pensii mari", a strigat unul dintre protestatari.

"Cum veti mai iesi in fata alegatorilor sa le spuneti ca ati sustinut un pesedist infractor?", li s-au adresat protestatarii liderilor PSD Sibiu.

"Sunteti incredibili. Rusine sa va fie ca v-ati aliat cu un infractor. Facem scut si il dam afara din Sibiu! Sibiul nu e Teleorman. Spuneti-i sa nu mai vina! Aratati ca sunteti oameni cinstiti si corecti si sustineti Romania! Radeti si va bucurati si il asteptati sa pupati mustata unui infractor", strigau oamenii adunati in fata PSD Sibiu.

Conform Turnul Sfatului, senatorul Viorel Arcas a incercat sa potoleasca spiritele, stand e vorba cu oamenii nemultumiti.

Liderii locali ai PSD i-au asteptat pe Dragnea si Tudose aproximativ doua ore in sediu, dupa care au stins luminile si au plecat, fara ca presedintele PSD si premierul sa-si mai faca aparitia.

Conform programului anuntat initial, Tudose si Dragnea erau asteptati la 16:30 la filiala Sibiu.

UPDATE Insa nu asta e varianta sustinuta de Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a spus ca nici nu planificase sa ajunga la sediul PSD Sibiu si a decis, impreuna cu premierul Mihai Tudose, sa faca o vizita neanuntata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

"Nu a fost planul sa mergem la sediu. (...) Noi am fost la spital. (...) Nu am venit cu avionul, sa avem o ora fixa, am plecat mai tarziu, am hotarat impreuna sa mergem la spital, sa facem o vizita neanuntata, ca erau solicitari sa se realizeze niste investitii in diverse unitati medicale si discutia a fost foarte buna cu conducerea de acolo si s-a decis Guvernul sa faca un spital nou la Sibiu. Au si un teren disponibil de 20 de hectare", a declarat Dragnea la hotelul Hilton din Sibiu, unde s-a intalnit cu mai multi reprezentanti ai organizatiei judetene a PSD.

Dupa incheierea intalnirii, liderul PSD a ...citeste mai departe despre "Sibiul nu e Teleorman! Asteptati cu proteste la sediul de partid, Dragnea si Tudose s-au refugiat la hotel (Video)" pe Ziare.com

#protest Sibiu Dragnea Tudose, #Dragne Tudose Sibiu miercuri, #miting sediu PSD Sibiu Dragnea video , #Stiri Guvern