Si ministrul Culturii sare in apararea lui Ponta, vorbind despre economie

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 21:46
801 citiri
Si ministrul Culturii sare in apararea lui Ponta, vorbind despre economie
Foto: Facebook/Ionut Vulpescu

O schimbare de Guvern sau alegeri anticipate ar intrerupe evolutiile pozitive din economie si ar amana o serie de proiecte importante in plan legislativ, a declarat deputatul PSD Ionut Vulpescu, ministru al Culturii, potrivit unui comunicat de presa.

"O criza guvernamentala acum, o schimbare de Guvern sau chiar alegeri anticipate, cum oportunist, dar iresponsabil, cere Opozitia, ar intrerupe evolutiile pozitive din economie, ar amana o serie de proiecte importante in plan legislativ - inclusiv legile privitoare la alegeri, care ar insemna continuarea situatiei actuale privind numarul de parlamentari - si ar creste costurile sociale.

Gorghiu: PNL il va boicota pe Ponta. Va avea obraznicia sa vina la consultarile de la Cotroceni?

Facem politica pentru a da satisfactie orgoliilor unora sau facem politica pentru a servi interesul public, nevoile si asteptarile cetatenilor? Noi ne-am asumat niste angajamente, avem sprijinul cetatenilor si ni le vom tine", a declarat Ionut... citeste mai departe despre "Si ministrul Culturii sare in apararea lui Ponta, vorbind despre economie" pe Ziare.com

#Ionut Vulpescu schimbare guvern, #Ionut Vulpescu Ponta urmarit penal , #Stiri Guvern