Shhaideh crede ca Grindeanu i-a acceptat demisia pentru ca e complexat de ea

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 21:40
548 citiri
Shhaideh crede ca Grindeanu i-a acceptat demisia pentru ca e complexat de ea
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Sevil Shhaideh crede ca cele doua demisii acceptate de premierul Sorin Grindeanu, adica a sa si a ministrului Carmen Dan, arata complexele sale, in timp ce numirea lui Victor Ponta dezvaluie cine e "in spatele lui Grindeanu".

"Cred ca demisiile acceptate de premierul asa-zis in functie sunt motivele sale personale sau sa spunem complexele dansului. Ma asteptam ca Sorin Grindeanu sa preia interimatul de la Dezvoltare, avand asa-zisa sa experienta in administratie. Ca de obicei, cum a facut in sase luni, premierul fuge de munca si de raspundere. Am incercat sa asigur si in aceasta perioada functionarea ministerului, orice act a fost indeplinit, orice blocaj anuntat e in imaginatia sa", a declarat Sevil Shhaideh, vineri seara, la Antena 3.

Aceasta sustine ca Sorin Grindeanu a avut intotodeauna o problema cu faptul ca nu a fost prima optiune in iarna pentru functia de premier.

"Intotdeauna a existat acest complex, dupa ce practic am refuzat", a mai spus Shhaideh, care a fost prima propunere a PSD pentru functia de premier.

Cat priveste numirea lui Victor Ponta in functia de sef al Secretariatului General al Guvernului, vicepremierul demisionar spune ca "s-a vazut, de fapt, cine e in spatele lui Sorin Grindeanu. Se va intampla ce a fost si in 2015, sa vedeti ani de guvernare pe Facebook".

Citeste si

Grindeanu ii cere lui Iohannis vacantarea posturilor lui Sevil Shhaideh si Carmen DanMinistrul Comunicatiilor: Ieri era doar Grindeanu, azi suntem trei. O sa fim mai multi, cu sigurantaPonta revine in Guvern. Grindeanu l-a numit secretar general. Ce alte planuri mai are premierulCarmen Dan: Actele lui Grindeanu sunt nelegale. Busuioc a lipsit jumatate de ora, avea puseu de tensiuneGrindeanu, la Guvern: Nu sunt singur, toata lumea e la munca. Criza se va rezolva constitutional saptamana viitoare (Video) ...citeste mai departe despre "Shhaideh crede ca Grindeanu i-a acceptat demisia pentru ca e complexat de ea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Shhaideh reactie demisie Grindeanu, #Shhaideh complexe Grindeanu , #Stiri Guvern