Sevil Shhaideh ameninta cu plangere penala dupa ce Grindeanu i-a blocat accesul la PNDL, program de 2 miliarde de lei

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 17:34
762 citiri
Sevil Shhaideh ameninta cu plangere penala dupa ce Grindeanu i-a blocat accesul la PNDL, program de 2 miliarde de lei
Foto: Arhiva gov.ro

Sevil Shhaideh a transmis, duminica, in replica acuzatiilor aduse de premierul Sorin Grindeanu in legatura cu activitatea sa la Ministerul Dezvoltarii, ca ia in calcul sa faca o plangere penala pe numele acestuia.

"Sunt in acest moment cu tot aparatul de specialitate si cu avocatii, nu va ascund ca nu permit unei persoane cu pregatirea domniei sale sa faca acuze de la un pupitru care nu il mai reprezinta, sa spuna despre mine elemente pe care nu le dovedeste. Iau in calcul chiar sa fac o plangere penela impotriva domniei sale.

Grindeanu nu a stiut niciodata nicio procedura a niciunui program din aceasta institutie, el spune ca de 5 luni n-am facut nimic, dar el nici nu stie data la care s-a terminat depunerea acestor proiecte, numarul lor si ce inseamna analiza acestor proiecte", a spus Shhaideh, la Antena3.

Reamintim ca, anterior, premierul a transmis ca e foarte nemultumit de treaba pe care a facut-o Sevil Shhaideh in ceeace priveste Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) si in consecinta i-a retras acesteia dreptul pe decizie pe programul de 2 miliarde de lei. In plus, Grindeanu a demis si toti subalternii acesteia cu drept de semnatura, pentru a bloca "eventuale abuzuri".

De asemenea, premierul a invitat-o sa discute, luni, despre stadiul in care se afla programele coordonate de Ministerul Dezvoltarii, cu toate ca ea a demisionat de la conducerea acestei institutii, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic lui Grindeanu, care a refuzat sa plece de la conducerea Guvernului, la cererea sefului PSD, Liviu Dragnea.

Tot duminica, in Parlament s-a citit motiunea de cenzura pentru demiterea lui Grindeanu, semnata de 199 de parlamentari social-democrati, iar miercuri va fi votul in plen.

Urmareste LIVE pe Ziare.com desfasurarea evenimentelor ...citeste mai departe despre "Sevil Shhaideh ameninta cu plangere penala dupa ce Grindeanu i-a blocat accesul la PNDL, program de 2 miliarde de lei" pe Ziare.com

#Sevil Shhaideh judecata Grindeanu , #Stiri Guvern