Senatorul Viorel Arcas, prima optiune a PSD pentru functia de ministru de Finante

Marti, 27 Iunie 2017, ora 12:31
1291 citiri
Senatorul Viorel Arcas, prima optiune a PSD pentru functia de ministru de Finante
Foto: Facebook / Viorel Arcas

Viorel Arcas, fost presedinte al Comisiei de Buget-Finante din Senat si actualmente secretar al aceleiasi comisii, este prima optiune a PSD pentru functia de ministru al Finantelor.

"Pentru mine, propunerea este ca o multumire pentru intreaga activitate depusa", a declarat acesta.

Viorel Arcas a detinut functia de presedinte al Comisiei pentru Buget-Finante, iar din martie 2017 este secretarul aceleiasi comisii.

Surse apropiate PSD sustin ca Eugen Teodorovici ar fi cea de-a doua varianta luata in calcul de catre social-democrati.

Teodorovici ocupa, in prezent, functia de presedinte al Comisiei de Buget-Finante.

Citeste si Dragnea se intalneste cu posibilii ministri la Vila Lac 1.

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat, luni seara, propunerea PSD-ALDE si l-a desemnat ca viitor premier pe Mihai Tudose (PSD), decretul fiind semnat marti dimineata.

Iohannis: Il desemnez pe Mihai Tudose ca viitor premierPresa externa scrie despre desemnarea lui Tudose: Iohannis vrea sa ramana deasupra certurilor politice, cu ochii pe o realegere in 2019

Urmeaza ca premierul desemnat sa isi anunte echipa, care va fi stabilita definitiv in sedinta Comitetului Executiv al PSD de miercuri. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari ca pana joi seara vor fi parcurse toate procedurile parlamentare, astfel incat noul Guvern sa poata depune juramantul.

Bursa zvonurilor: Ce ministri pastreaza si pe cine inlocuieste Tudose din Guvernul GrindeanuPSD se reuneste maine in CEx ca sa aprobe lista ministrilor Guvernului Tudose ...citeste mai departe despre "Senatorul Viorel Arcas, prima optiune a PSD pentru functia de ministru de Finante" pe Ziare.com

#Viorel Arcas ministru Finante , #Stiri Guvern