Senatorii plang dupa bani: Nu le ajung pentru deplasarile in strainatate

Vineri, 11 Martie 2016, ora 15:46
882 citiri
Senatorii plang dupa bani: Nu le ajung pentru deplasarile in strainatate
Foto: Facebook/Senatul Romaniei

Senatorii sunt ingrijorati de faptul ca, in doar doua luni de la inceputul sesiunii parlamentare, au cheltuit deja o treime din banii pentru deplasari externe pe acest an.

Unii dintre membrii Biroului Permanent al Senatului se declara nemultumiti ca Guvernul nu asigura fonduri pentru delegatiile unde participa si parlamentari ca invitati, arata News.ro.

Discutia privind bugetul de cheltuieli cu deplasarile externe al senatorilor a avut loc la sfarsitul lunii februarie, cand conducerea Senatului a respins participarea a doi senatori din Comisia de Politica Externa, ca parte a delegatiei Guvernului intr-o vizita de lucru in Grecia, la invitatia ministrului delegat pentru Diaspora, Dan Stoenescu.

Pentru ca aceasta deplasare nu facea parte din planul anual de deplasari, Biroul Permanent a fost solicitat sa hotarasca oportunitatea participarii celor doi senatori, Viorel Badea si Mariana Campeanu, de la PNL, in aceasta delegatie.

Senatorul Viorel Badea a precizat in sedinta ca el ...citeste mai departe despre "Senatorii plang dupa bani: Nu le ajung pentru deplasarile in strainatate" pe Ziare.com

#senatori bani deplasari externe, #senatori deplasari externe, #senatori buget deplasari externe , #Stiri Guvern