Seful cancelariei premierului: Principiul e mai important decat mandatul! Cea mai rea a fost ipocrizia depolitizarii

Luni, 07 Martie 2016, ora 06:44
1089 citiri
Seful cancelariei premierului: Principiul e mai important decat mandatul! Cea mai rea a fost ipocrizia depolitizarii

Nu vom face rabat de la ceea ce consideram ca e important in proiectele Guvernului, dar vom incerca cu toata buna credinta sa explicam ce sta in spatele lor, regulile negocierii vor functiona. Principiul e mai important decat mandatul, spune ministrul Dragos Tudorache, seful cancelariei premierului.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, ministrul Tudorache a dat detalii despre principalele proiecte ale Guvernului, inclusiv Legea salarizarii bugetarilor, pachetul economic la care se lucreaza, schimbarile la nivelul SGG si al agentiilor guvernamentale, dar si reforma administratiei publice:

"Cea mai rea in ultimii ani a fost ipocrizia depolitizarii. Legea spunea ca nu am numiri politice cand toata lumea stie ca numirile erau politice. Obiectivul nostru este sa mergem pe o asumare foarte clara la nivelul de politizare a administratiei."

Este pentru prima oara cand seful cancelarului premierului e ministru. Care este asadar rolul deosebit al ministrului sef al cancelariei in Guvernul... citeste mai departe despre "Seful cancelariei premierului: Principiul e mai important decat mandatul! Cea mai rea a fost ipocrizia depolitizarii Interviu video" pe Ziare.com

#Dragos Tudorache sef cancelarie premier, #reforma administratiei politizare, #Legea Salarizarii bugetarilor , #Stiri Guvern