Sedinte pe banda rulanta la PNL: Munteanu, inlocuit de Predoiu - surse Ziare.com

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 16:33
825 citiri
Sedinte pe banda rulanta la PNL: Munteanu, inlocuit de Predoiu - surse Ziare.com
Foto: Captura Digi 24 (Arhiva)

Liberalii participa miercuri la sedinte pe banda rulanta, in care urmeaza sa ia o decizie finala cu privire la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei. Fostul lider al studentilor din Piata Universitatii ar putea fi inlocuit cu prim-vicepresedintele partidului, Catalin Predoiu, dupa cum au declarat surse liberale, miercuri, pentru Ziare.com.

Dupa ce, marti seara, liberalii s-au intrunit intr-o sedinta invaluita in mister - in care aparent au luat o decizie in legatura cu Munteanu, insa nu au facut-o publica -, acestia s-au intalnit si miercuri, incepand cu ora 15:00, pentru a discuta strategia electorala pentru Bucuresti. Discutiile vor fi urmate de o sedinta extraordinara a Biroului Politic National al PNL, convocat pentru ora 17:00.

Renunta liberalii la Marian Munteanu? Blaga pastreaza misterul: Discutam maine

Urmeaza ca Alina Gorghiu si Vasile Blaga, copresedintii PNL, sa sustina o conferinta de presa la ora 18:00, in care vor anunta daca merg mai departe sau... citeste mai departe despre "Sedinte pe banda rulanta la PNL LIVE: Munteanu, inlocuit de Predoiu - surse Ziare.com" pe Ziare.com

#retragere Munteanu, #PNL retragere Munteanu, #sedinte PNL Munteanu , #Stiri Guvern