Sedinta comuna a guvernelor din Romania, Serbia si Bulgaria: Ponta, entuziasmat de "grupul de la Craiova"

Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 13:49
1165 citiri
Sedinta comuna a guvernelor din Romania, Serbia si Bulgaria: Ponta, entuziasmat de "grupul de la Craiova"
Foto: Guvernul Romaniei (Arhiva)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Romania, Serbia si Bulgaria trebuie sa fie mai unite, exprimandu-si totodata dorinta ca "grupul de la Craiova", format din cele trei tari, sa fie la fel de important precum grupul de la Visegrad (Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria).

Declaratia a fost facuta de Ponta dupa intalnirile cu omologii sai din tarile vecine, Serbia si Bulgaria: Aleksandar Vuci si Boyko Borisov si inainte de o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Bulgariei. Intalnirile au loc la Craiova.

"Bulgaria, Serbia si Romania trebuie sa fie mai coordonate decat pana acum in toate demersurile pe care le facem pe plan european. Avem exemplul de succes al tarilor vecine - Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria - care au fost si in continuare sunt foarte eficiente in promovarea intereselor si proiectelor lor regionale.

Craiova, capitala politica a Balcanilor: Ponta primeste doi premieri vecini si face sedinta comuna de guvern

Mi-as dori ca azi la Craiova sa punem baza ...citeste mai departe despre "Sedinta comuna a guvernelor din Romania, Serbia si Bulgaria: Ponta, entuziasmat de "grupul de la Craiova"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta Guvern Bulgaria Serbia, #sedinta guvern comuna Craiova , #Stiri Guvern