Securitatea nationala, dezbatuta la Cotroceni: Iohannis tine consultari (Video)

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 07:28
1190 citiri
Securitatea nationala, dezbatuta la Cotroceni: Iohannis tine consultari (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu reprezentantii PSD, PNL si UDMR la Palatul Cotroceni pe tema legilor din domeniul securitatii nationale, in conditiile in care modificarile legislative preconizate nu au fost facute publice deocamdata.

Delegatia PSD, din care vor face parte presedintele partidului, Liviu Dragnea, si presedintele Comisiei pentru Control SRI, deputatul Georgian Pop, va discuta cu presedintele de la ora 10:00.

Din delegatia social-democratilor mai fac parte si Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, fost ministru al Comunicatiilor.

Dragnea a precizat, luni, ca nu a primit un draft al legilor sigurantei nationale, ci doar o invitatie si a explicat care este mandatul cu care va merge la Cotroceni. "Capacitatea investigativa a statului roman trebuie sa fie pastrata sau intarita, tinand cont de realitatile nefericite, atat din apropierea noastra, cat si din alte zone ale globului.

In acelasi timp, drepturile ...citeste mai departe despre "Securitatea nationala, dezbatuta la Cotroceni: Iohannis tine consultari (Video)" pe Ziare.com

#Iohannis consultari securitate nationala , #Stiri Guvern