Sebastian Ghita nu stie pentru ce fapta penala s-a autodenuntat. A ajutat-o pe Kovesi din prietenie, dar pe Ponta nu Interviu

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 16:35
646 citiri

Sebastian Ghita nu stie pentru ce fapta penala s-a autodenuntat la Parchetul General, marti, cand a dus o hartie scrisa de mana, in care se autoacuza ca ar fi falsificat raportul tehnic cu privire la teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, acoperind astfel un plagiat.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, deputatul ne-a declarat ca nu stie daca Codruta Kovesi a plagiat sau nu si nici nu il intereseaza sa afle.

Insa, din prietenie pentru cea care in 2012, atunci cand au aparut suspiciunile, era procurorul general al Romaniei, a facut demersuri pe langa expertii din comisia tehnica insarcinata cu teza lui Kovesi, care sa-si insuseasca raportul de expertiza.

Fara sa aiba nicio calitate oficiala in acest caz, Ghita a obtinut cooperarea acestor experti, pe care refuza sa ii numeasca, temandu-se de interventiile DNA asupra lor.

Sebastian Ghita mai afirma ca, pe langa prietenie, grija pentru imaginea Romaniei l-a impins sa ii roage pe acesti experti sa semneze raportul de ...citeste mai departe despre "Sebastian Ghita nu stie pentru ce fapta penala s-a autodenuntat. A ajutat-o pe Kovesi din prietenie, dar pe Ponta nu Interviu" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita autodenunt, #Sebastian Ghita Laura Kovesi plagiat , #Stiri Guvern