Se rupe PNL? Vine Ciolos? Raluca Turcan: Romania nu e la fel de usor de condus ca Teleormanul - Interviu

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 11:11
819 citiri
Se rupe PNL? Vine Ciolos? Raluca Turcan: Romania nu e la fel de usor de condus ca Teleormanul - Interviu
Foto: Facebook/Raluca Turcan

PNL trebuie sa aiba principii care nu se negociaza. A sustine statul de drept nu poate fi negociat, a ramane ancorat in lupta anticoruptie nu poate fi discutat. In niciun caz nu putem discuta de amnistie si gratiere pentru fapte de coruptie sau asimilate coruptiei, nu trebuie sa renuntam la ideea de recuperare a prejudiciilor, afirma presedintele PNL Raluca Turcan.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Raluca Turcan a explicat cauzele pierderii alegerilor, cum vede redresarea si reconstructia PNL: "doresc alegeri cat mai ample de jos in sus, am lansant ideea unor alegeri generale in care sa voteze toti membrii, astfel incat partidul sa-si recapete increderea in el".

Raluca Turcan s-a referit si la relatia dintre PNL si Dacian Ciolos: "In momentul de fata, cred ca exista o dezamagire in corpul mare al PNL fata de Dacian Ciolos si ar fi dificil pentru domnia sa se gandeasca la presedintia PNL".

PNL a pierdut sever alegerile. Mai grav, intre locale si parlamentare ati pierdut 1,2 ...citeste mai departe despre "Se rupe PNL? Vine Ciolos? Raluca Turcan: Romania nu e la fel de usor de condus ca Teleormanul - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raluca Turcan presedinte PNL, #PNL pierdere alegeri Ciolos , #Stiri Guvern