Se cere comisie parlamentara pentru aflarea adevarului - anchetati masacrul de la Fantana Alba

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 18:41
1091 citiri
Se cere comisie parlamentara pentru aflarea adevarului - anchetati masacrul de la Fantana Alba
Foto: Facebook/ Miscarea Unionista

Deputatul Eugen Tomac acuza Parlamentul ca blocheaza infiintarea unei comisii menite sa afle adevarul privind masacrul de la Fantana Alba, din 1 aprilie 1941.

In acest sens, Tomac acuza cele mai mari partide parlamentare, PSD si PNL, de "ignoranta si lipsa de respect fata de victimele masacrului de la Fantana Alba", potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

"Acum 75 ani, in prima zi a lui aprilie, la Fantana Alba au murit, secerati de mitralierele sovietice, peste 3.000 de romani nevinovati care nu-si doreau decat sa se intoarca in tara lor. Astazi, tocmai cei care trebuie si au puterea sa afle adevarul si sa le onoreze amintirea, aleg sa taca, ignorand cu buna stiinta o crima neelucidata", spune presedintele executiv al PMP.

In comunicat se aminteste faptul ca acesta a cerut, in urma cu un an, infiintarea unei astfel de comisii, care sa elucideze ce s-a intamplat la Fantana Alba, insa comisia nu a fost infiintata.

"A trecut un an, iar PSD si PNL nu si-au desemnat inca ...citeste mai departe despre "Se cere comisie parlamentara pentru aflarea adevarului - anchetati masacrul de la Fantana Alba" pe Ziare.com

#Eugen Tomac comisie adevar Fantana Alba, #Eugen Tomac masacru Fantana Alba, #comisie adevar masacru Fantana Alba , #Stiri Guvern