Schimbarea la fata... a Romaniei

Sambata, 06 August 2016, ora 15:25
568 citiri
Schimbarea la fata... a Romaniei

Pentru Romania de azi, propaganda desueta potrivit careia singura solutie viabila pentru democratie sunt partidele politice actuale reprezinta o capcana ideologica intinsa de caracterele marunte propulsate conjunctural in varful piramidelor gelatinoase ale unor structuri partinice.

Daca dihotomia electorala se margineste la alternativa Blaga & Co - Dragnea si poporul, plus aschiile sarite in urma luptelor interne pentru putere discretionara, atunci nu-mi ramane decat sa ma declar... roman, iubitor de tara si sensibil la suferinta oamenilor.

Daca adevarul absolut iese numai dintre falci puhave si ochi bulbucati sau de sub mustati ranjite si priviri viclene, atunci nu-mi ramane decat sa ma consider... crestin, cu smerenie si cu frica de Dumnezeu.

Daca pentru scara principala placata cu marmura, cea a valorilor, pe care se urca greu, dar apasat, incet, dar sigur, s-a gasit o scurtatura rudimentara de incendiu, escaladata in fuga de oportunisti manati de instinct de conservare, ei ...citeste mai departe despre "Schimbarea la fata... a Romaniei" pe Ziare.com

#partide romania, #reforma politica Romania , #Stiri Guvern