Salarii majorate pentru demnitari Oprea il acuza de minciuna pe Ponta: Ideea a fost a lui!

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 10:30
1132 citiri
Salarii majorate pentru demnitari Oprea il acuza de minciuna pe Ponta: Ideea a fost a lui!
Foto: Captura Youtube/maigov/videoconferinta 2014

Vicepremierul Gabriel Oprea i-a raspuns joi lui Victor Ponta dupa ce premierul l-a acuzat ca s-a inteles cu presedintele Klaus Iohannis pentru marirea salariilor inaltilor demnitari fara voia sa.

Oprea sustine, practic, ca Ponta minte, avand in vedere ca liderul PSD a spus ca miercuri a aflat de ordonanta prin care se stabilea marirea salariilor demnitarilor.

"Ideea a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta. Stiu ca premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis s-au pus de acord in principiu asupra adoptarii unui act normativ prin care sa fie majorate indemnizatiile demnitarilor, in contextul discutiilor despre cresterea salariilor bugetarilor.

Am lucrat cu ministrul Muncii si ministrul Finantelor, tinand seama de principiul atragerii competentei si lupta impotriva coruptiei. Din cei 71 de demnitari care erau vizati de proiectul de ordonanta, au ramas la final 48", a declarat Oprea, pentru DC News.

Oprea a mai explicat cum a decurs intreg procesul, explicand ca, ...citeste mai departe despre "Salarii majorate pentru demnitari Oprea il acuza de minciuna pe Ponta: Ideea a fost a lui!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Oprea acuza Ponta minte, #Oprea Ponta idee majorare salarii demnitari , #Stiri Guvern