Sah la Dacian Ciolos! Alegerea grea a premierului

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 18:59
878 citiri
Sah la Dacian Ciolos! Alegerea grea a premierului

Aleluia!, cum ar veni. Au descoperit si liberalii ce stia tot satul, si anume ca PSD va fi marele castigator al alegerilor locale intr-un tur de scrutin.

Pentru ca avantajati sunt primarii in functie, cei cu notorietatea cea mai mare, cei cu ajutoarele sociale in mana, cei care controleaza institutiile din localitatea respectiva.

Pentru ca dreapta va avea, in marile orase cel putin, mai multi candidati care vor imparti voturile acestui electorat, in vreme ce PSD putin probabil sa sufere vampirizari majore, chiar daca nu merge impreuna cu UNPR.

Clar precum cristalul. Dar asa era si anul trecut cand sistemul acesta inept cu un singur tur, un experiment ratat, era reconfirmat de Parlament intr-o frumoasa fratietate PSD-PNL si era promulgata legea fara cea mai mica obiectie.

A fost, probabil, si un blat, pentru a tine partidele mici pe bara si a-si imparti tara in doua, dar si o cedare majora din partea conducerii PNL in fata presiunii alesilor locali, avandu-i ca varf de lance ...citeste mai departe despre "Sah la Dacian Ciolos! Alegerea grea a premierului" pe Ziare.com

#alegere primari un tur, #Ciolos PNL lege electorala , #Stiri Guvern