Sa fie daramat zidul de la Palatul Parlamentului: Primarul interimar al Capitalei sustine initiativa

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 20:19
644 citiri

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava (PNL), si deputatul Ovidiu Raetchi (PNL) saluta initiativa presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (PSD), in legatura cu deschiderea gardului de la Parlament pentru a le permite bucurestenilor sa se bucure de mai mult spatiu verde.

Reactia vine dupa ce Valeriu Zgonea a reluat aceasta idee, promovata si in trecut, spunand ca "acea suprafata de 4,5 hectare din fata Parlamentului, pe celebrul bulevard de pe vremea comunismului Victoria Socialismului, trebuie sa fie redata cetatenilor", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

In replica, Razvan Sava si Ovidiu Raetchi, acesta din urma potential candidat al PNL la Primaria Sectorului 5, au salutat pozitia colegului social-democrat si i-au transmis un mesaj.

"Salutam o noua pozitie publica a domnului Zgonea pe acest subiect dupa o perioada mai ocupata si il anuntam ca exista deja un grup de lucru format din primarul Capitalei si parlamentarii care sustin aceasta idee. Suntem ...citeste mai departe despre "Sa fie daramat zidul de la Palatul Parlamentului: Primarul interimar al Capitalei sustine initiativa" pe Ziare.com

#Zgonea Sava Raetchi zid parlament , #Stiri Guvern