S-a intors frica! Reactiile anapoda ale domnilor Oprea si Dragnea

Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 06:57
639 citiri
S-a intors frica! Reactiile anapoda ale domnilor Oprea si Dragnea

De ce s-au speriat Gabriel Oprea si Liviu Dragnea? De la un miting impotriva mizeriei din Senat? Sau de "cateva sute de oameni" care au protestat? Ceva nu e in regula.

Gabriel Oprea, dupa ce a fost salvat, s-a razgandit si le cere senatorilor romani sa-i ridice imunitatea: "La primul dosar am cerut colegilor sa voteze cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale. Acum am cerut colegilor sa voteze impotriva si poate ca am gresit. Multi mi-au reprosat ca vreau sa fug de Justitie, desi nu e deloc asa. Tocmai de aceea, ii voi solicita presedintelui Senatului sa supuna la vot inca o data cererea DNA, iar pe colegi ii voi ruga sa voteze pentru inceperea urmaririi penale", a scris acesta pe Facebook. Ce l-a determinat sa se razgandeasca?

Liviu Dragnea e mult mai comic: "Am sustinut si sustin lupta impotriva coruptiei. Ca sa fie clar pentru toata lumea: la alegerile din 11 decembrie, Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD", a scris liderul social-democratilor pe pagina sa publica de ...citeste mai departe despre "S-a intors frica! Reactiile anapoda ale domnilor Oprea si Dragnea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Oprea protest imunitate Bogdan Gigina, #Oprea protest judecat moarte politist Gigina , #Stiri Guvern