Rusia castiga influenta in Europa. Partenerii sa fie mai activi in privinta anticoruptiei din Romania - Interviu

Marti, 31 Mai 2016, ora 20:40
2129 citiri
Rusia castiga influenta in Europa. Partenerii sa fie mai activi in privinta anticoruptiei din Romania - Interviu
Foto: Arhiva Facebook/Siegfried Muresan

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan e declara ingrijorat de accentuarea prapastiei dintre cetatenii din Europa de est si factorii de decizie de la Bruxelles, situatie ce risca sa fie exploatata de eurosceptici, nationalisti si xenofobi.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Siegfried Muresan a aratat ca va exista mai multa integrare in Europa in urmatoarea perioada, la care probabil nu vor participa toate statele, dar oportunitatea va exista pentru fiecare. "Daca va exista o Europa cu doua viteze, va depinde numai de noi daca vom fi in primul sau in alt doilea val".

Siegfried Muresan se asteapta ca britanicii sa voteze pentru ramanerea in UE intr-un procent peste asteptari: "beneficiile ramanerii sunt evidente, iar riscurile nemasurabile".

Partidul Popular European aniverseaza 40 de ani de existenta. Ce loc ocupa romanii in PPE si, mai larg, in politica europeana?

Ceea ce a fost creat in urma cu 40 de ani ca o familie de partide politice crestin- democrate din vechi ...citeste mai departe despre "Rusia castiga influenta in Europa. Partenerii sa fie mai activi in privinta anticoruptiei din Romania - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Siegfried Muresan europarlamentar, #UE Rusia , #Stiri Guvern