Rovana Plumb a primit raspunsul asteptat de la CCR despre alocatiile diferentiate

Joi, 04 Iunie 2015, ora 14:31
1009 citiri
Rovana Plumb a primit raspunsul asteptat de la CCR despre alocatiile diferentiate
Foto: Facebook / Rovana Plumb

Ministrul Muncii, Rovana Plumb (PSD), a anuntat ca a primit raspunsul Curtii Constitutionale in privinta alocatiilor diferentiate pentru copii, acesta fiind ca nu se poate antepronunta pe un proiect de lege care nu exista.

"Am primit raspunsul de la Curtea Constitutionala, raspunsul in care mi se precizeaza ca, din punctul de vedere al legii fundamentale, CC nu se poate antepronunta pe o initiativa legislativa care este in curs de elaborare. Din punct de vedere procedural, Curtea se poate pronunta numai in momentul in care legea este adoptata", a spus Plumb, citata de Mediafax.

De altfel, acest lucru era binecunoscut. Curtea Constitutionala nu poate fi sesizata decat in anumite conditii stricte, prevazute de art. 146 din Constitutie, lucru remarcat si de catre viceliderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu.

"Doamna ministru Rovana Plumb vrea sa solicite consultanta Curtii Constitutionale. Sunt foarte surprins ca un om cu atata experienta politica nu cunoaste Constitutia si ...citeste mai departe despre "Rovana Plumb a primit raspunsul asteptat de la CCR despre alocatiile diferentiate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rovana Plumb CCR alocatii diferentiate, #Rovana Plumb alocatii, #Ponta alocatii diferentiate , #Stiri Guvern