Azi alegem presedintele: Prezenta cu aproape 10% mai mare decat in primul tur. Tensiuni in diaspora

Duminica, 16 Noiembrie 2014, ora 16:14
1601 citiri
Azi alegem presedintele: Prezenta cu aproape 10% mai mare decat in primul tur. Tensiuni in diaspora

Duminica, romanii merg la vot in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in care ne vom alege presedintele pentru urmatorii 5 ani. Cei doi candidati sunt presedintele PSD Victor Ponta si presedintele PNL Klaus Iohannis.

Sectiile de vot din tara s-au deschis la ora 7 si se inchid la ora 21. Deja prezenta la vot este mai mare ca in turul I.

Acest scrutin este marcat de scandalul votului din diaspora, unde in primul tur s-au format cozi uriase si sute de oameni nu au reusit pana seara sa ajunga la urne. Si astazi, romanii din Paris, Stuttgart, Torino, Munchen si Londra stau la cozi kilometrice sa voteze.

Prima dezbatere Ponta Iohannis - 90% contre si jigniri, 10% sloganuri electorale

A doua dezbatere Ponta-Iohannis: Coruptii din partide au confiscat discutiile

Ziare.com va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele evenimente si declaratii din ziua votului:

16:15 - Si in Almeria, Spania, sunt cozi la sectiile de votare. "Am asteptat 95 minute la aproximativ 300 ...citeste mai departe despre "Azi alegem presedintele: Programul sectiilor de votare din diaspora nu se va prelungi LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#LIVE alegeri prezidentiale, #vot alegeri prezidentiale, #diaspora alegeri prezidentiale, #alegeri prezidentiale turul doi, #Iohannis alegeri prezidentiale, #Ponta alegeri prezidentiale , #Stiri Guvern