Romania ta. Nu sistemul lor! Apel la unitate pentru schimbare

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 10:59
1076 citiri
Romania ta. Nu sistemul lor! Apel la unitate pentru schimbare

M10 cheama toate formatiunile politice noi si curate, cu acoperire nationala sau locala, sa se alature discutiilor pentru formarea aliantei electorale Romania Ta.

Daca vrem sa deschidem o pagina noua in politica romaneasca, trebuie sa fim uniti, sa lasam orgoliile, si sa ne batem pentru ce conteaza cu adevarat: alegerile parlamentare. Alegerile locale sunt importante, dar sunt doar o etapa.

Lupta abia incepe

Am iesit in strada pentru schimbarea clasei politice, in 2014 si in 2015. Ne-am ales cu minciuni, amanari, lipsa de curaj si impostura.

Noi vrem schimbare - sistemul e disperat sa supravietuiasca asa cum s-a obisnuit, cu girofaruri, privilegii, plagiate, coruptie si impostura criminala.

Toate resursele sistemului politic actual sunt canalizate catre stingerea revoltei noastre impotriva generatiei politice expirate. Ne mint, ne pacalesc, ne amana, sperand ca vom obosi.

Alegerile locale intr-un singur tur vor genera un nou val de primari nereprezentativi, votati de ...citeste mai departe despre "Romania ta. Nu sistemul lor! Apel la unitate pentru schimbare" pe Ziare.com

#Monica Macovei Romania ta, #alegeri locale 2016, #alegeri parlamantare 2016 , #Stiri Guvern