Romania se implica in Orientul Mijlociu: Aurescu, primit de Mahmoud Abbas

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 19:50
868 citiri
Romania se implica in Orientul Mijlociu: Aurescu, primit de Mahmoud Abbas
Foto: Twitter / Bogdan Aurescu

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost primit, luni, la Ramallah, de catre presedintele palestinian Mahmoud Abbas (foto) si a avut convorbiri cu premierul palestinian si cu omologul sau. Printre temele abordate s-au aflat situatia din Orientul Mijlociu si cea din Siria.

In timpul intrevederii cu Mahmoud Abbas, Bogdan Aurescu "a exprimat sprijinul Romaniei pentru dezvoltarea capacitatilor institutionale palestiniene in cadrul unor programe bilaterale si multilaterale, ca o contributie concreta a Romaniei la sustinerea solutiei celor doua state", se arata intr-un comunicat remis presei de MAE.

De asemenea, a fost discutat calendarul viitoarelor intrevederi bilaterale si organizarea unei noi reuniuni a Comitetului Interguvernamental Romano-Palestinian, prezidat de cei doi ministri ai afacerilor externe, in prima parte a anului 2016.

"Ministrul roman de externe a mentionat programele de burse in derulare, precum si disponibilitatea extinderii numarului acestora, dar si ...citeste mai departe despre "Romania se implica in Orientul Mijlociu: Aurescu, primit de Mahmoud Abbas" pe Ziare.com

#Bogdan Aurescu intalnire Abbas, #Aurescu vizita Palestina , #Stiri Guvern