Romania, pregatita pentru refugiati - Ponta: Sa-i integram, sa nu ramana pe cheltuiala statului

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 17:47
988 citiri
Romania, pregatita pentru refugiati - Ponta: Sa-i integram, sa nu ramana pe cheltuiala statului
Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta a vorbit luni, la "ora prim-ministrului" din Parlament, despre criza refugiatilor cu care se confrunta Europa si interventia militara a Rusiei in razboiul din Siria.

Ponta a prezentat pozitia Guvernului fata de problema migrationista, spunand ca Romania, ca membra a Uniunii Europene si a comunitatii internationale, "isi asuma toate obligatiile care ii revin, conform conventiilor internationale privind protectia refugiatilor, mai ales protectia copiilor", astfel ca tara noastra va implementa decizia luata la Consiliul JAI si toate hotararile luate la nivel european legate de imigranti.

"Cred ca pozitia Romaniei trebuie sa fie de solidaritate, de sprijin si de colaborare in ceea ce reprezinta problema imigrantilor cu care se confrunta Europa", a punctat premierul.

Ponta a precizat ca "nu exista o presiune speciala din punct de vedere migrationist la adresa Romaniei", prezentand o serie de date furnizate de Ministerul de Interne. Mai exact, pana la 1 octombrie 2015 ...citeste mai departe despre "Romania, pregatita pentru refugiati - Ponta: Sa-i integram, sa nu ramana pe cheltuiala statului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta refugiati, #Ponta integrare refugiati, #Ponta Rusia Siria , #Stiri Guvern