Romania in urmatorii 10 ani - cu cine se va alia si cum va pierde Rusia din putere

Duminica, 27 Decembrie 2015, ora 13:10
1205 citiri
Romania in urmatorii 10 ani - cu cine se va alia si cum va pierde Rusia din putere
Foto: Ziare.com

Ce se va intampla cu lumea pana in 2025? Ce rol va avea Romania in scrierea istoriei regiunii? Cum si de ce va pierde Rusia din putere?

Stratfor a realizat, in raportul "Decade Forecast", o prognoza a ceea ce ar urma sa se intample in urmatorii zece ani, iar Romania a intrat in atentia analistilor sai.

"Am prezis incapacitatea Europei de a supravietui crizei economice, declinul Chinei si desfasurarea razboiului dintre Statele Unite ale Americii si jihadisti. Am facut, de asemenea, si erori", spun cei de la Stratfor, adaugand ca nu au prezis atacurile de la 11 septembrie 2001, pentru ca ei nu pot sa prevada totul, mentionand ca ei se concentreaza pe tendintele majore din lume.

Cum va arata lumea peste 10 ani - Ce se va intampla cu Rusia, SUA si cum se va rupe Europa

Analistii prevad ca Germania va intra intr-o perioada preungita de declin economic, care va duce la o criza interna sociala si politica si ca acest lucru va reduce influenta tarii in Europa in urmatorii zece ...citeste mai departe despre "Romania in urmatorii 10 ani - cu cine se va alia si cum va pierde Rusia din putere" pe Ziare.com

#Romania alianta antiRusia, #Romania analiza politica Stratfor, #analiza politica externe Romania , #Stiri Guvern