RISE Project: Neconcordanta de 115.000 de euro in averea declarata de Iohannis

Luni, 24 August 2015, ora 17:08
1049 citiri
RISE Project: Neconcordanta de 115.000 de euro in averea declarata de Iohannis
Foto: Facebook / Klaus Iohannis

Jurnalistii de la RISE Project sustin ca, potrivit documentelor oficiale de care dispun, intre veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a trecut in declaratiile de avere in perioada 2005-2008 si cele din contractele de chirie semnate in perioada respectiva exista o diferenta nejustificata de 115.000 de euro.

Agentia Nationala de Integritate (ANI) nu a finalizat vreo ancheta cu privire la averea lui Klaus Iohannis inainte ca acesta sa preia functia de presedinte al Romaniei, iar Administratia Prezidentiala nu a raspuns la solicitarile adresate oficial pe acest subiect, precizeaza autorul investigatiei RISE Project.

Calculele au fost facute pornind de la declaratiile de avere publicate de Klaus Iohannis si de la informatiile oficiale inregistrate la Registrul Comertului.

Astfel, conform declaratiilor de avere, doar 20% din veniturile sotilor Iohannis provin din salarii (incasate ca primar al Sibiului si respectiv ca profesor), restul de aproximativ 80% venind din ...citeste mai departe despre "RISE Project: Neconcordanta de 115.000 de euro in averea declarata de Iohannis" pe Ziare.com

#Iohannis avere chirii, #Iohannis declaratii avere, #Iohannis contracte chirie , #Stiri Guvern