Revolta care poate spulbera clasa politica

Joi, 28 Iulie 2016, ora 07:45
726 citiri
Revolta care poate spulbera clasa politica

Gaze lacrimogene, agresiuni, nepasare, multa umilinta, cozi infernale si, in final, un dosar penal pe numele fostului ministru de Externe, Titus Corlatean. Asa s-au desfasurat ultimele alegeri prezidentiale in diaspora.

Desi liderii PNL si PSD au promis ca acel dezastru nu se va mai repeta niciodata, situatia este si mai grava astazi. Avem o lege a votului prin corespondenta care in loc sa garanteze tuturor romanilor de peste hotare dreptul la vot in conditii civilizate, mai mult il restrictioneaza.

Principalul responsabil pentru acest esec este Partidul National Liberal. Comisia de Cod Electoral, care a avut sarcina de a elabora proiectul de lege privind votul prin corespondenta, a fost condusa de catre deputatul PNL, Mihai Voicu. Fara sa organizeze dezbateri si consultari pe acest subiect, Voicu a dat ascultator din cap la tot ce i s-a pus in fata.

Legea actuala a fost elaborata de "expertii" PSD si asumata de PNL. O lege incoerenta, care nu incurajeaza romanii sa participe ...citeste mai departe despre "Revolta care poate spulbera clasa politica" pe Ziare.com

#lege vot corespondenta , #Stiri Guvern