Reuniune de urgenta pentru arestarea Elenei Udrea: Ce le transmite colegilor din Parlament

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 08:26
1048 citiri
Reuniune de urgenta pentru arestarea Elenei Udrea: Ce le transmite colegilor din Parlament
Foto: Facebook/Elena Udrea

Cazul Elenei Udrea aduce premiere peste premiere pentru colegii ei parlamentari. Cum pana acum niciun alt ales nu a mai avut in acelasi timp trei cereri de arestare preventiva pe numele sau, in vederea votului ce va fi dat luni in plen deputatii juristi se vor intruni de urgenta duminica pentru a-i discuta cazul si intocmi un raport.

Daca la momentul in care deputatii trebuiau sa voteze daca sunt de acord cu urmarirea ei penala Udrea declara ca vrea aviz pozitiv pentru a-si demonstra nevinovatia in instanta, discursul sau a fost diferit sambata seara cand aceasta a facut apel la "constiinta colegilor".

Udrea a venit cu jurnalul la televizor: Am vrut sa se stie daca nu apucam sa spun lucrurile acestea

"Depinde de constiinta celor care sunt pusi sa analizeze", a raspuns Udrea, la B1 Tv, intrebata la cel rezultat al votului se asteapta. "Nu pe fond, pe fond spun da, sa fie cerectata penal. Dar de aici pana la cazul exceptional cand doar pe numele lui Elenei Udrea sunt trei cereri ...citeste mai departe despre "Reuniune de urgenta pentru arestarea Elenei Udrea: Ce le transmite colegilor din Parlament" pe Ziare.com

#Elena Udrea comisie urgenta arest, #Udrea vot deputati arest , #Stiri Guvern