Reinventarea lui Grindeanu. Macel!

Joi, 15 Iunie 2017, ora 06:31
798 citiri
Reinventarea lui Grindeanu. Macel!

Daca ar fi sa definesc intr-un cuvant rezultatul primei runde din razboiul Dragnea - Grindeanu acela ar fi macel.

Sorin Grindeanu parca s-ar fi dat de trei ori peste cap si politicianul cam provincial, nesigur si extrem de plicticos s-a transformat intr-un autentic om politic care i-a aplicat lui Liviu Dragnea cateva lovituri teribile, care s-ar putea dovedi chiar letale.

Premierul a iesit in conferinta de presa nu doar ca sa anunte ca nu va demisiona, ceea ce se cam stia, ci si pentru a arata ca este opusul lui Liviu Dragnea.

Dupa un presedinte PSD negru si crispat, care a iesit nervos din sala, sfidand presa, Sorin Grindeanu a aparut zambitor, extrem de relaxat si dispus sa raspunda la orice intrebare mult dincolo de miezul noptii.

Dupa un presedinte PSD dispus sa joace soarta partidului si a guvernarii numai pentru a scapa de un om, premierul a aratat ca prima sa grija este partidul si soarta lui, fiind dispus sa demisoneze numai daca este asigurata mentinerea sefiei Guvernului pentru PSD.

Dupa ce presedintele PSD a dat de masa cu marea evaluare a guvernarii, a venit premierul si a desfiintat "Ceaslovul" cu argumente foarte simple, incepand cu faptul ca a fost realizat de un ne-membru PSD, dl Valcov (cel cu pungile din cimitire si tablourile prin pereti).

Daca ar fi sa luam in serios evaluarea, primul care ar trebui sa-si dea demisia pentru esecul teribil pe care aceasta il descrie este cel care a creat Guvernul, care a garantat pentru el si pentru premier, cel care avea ordonantele scrise inainte de instalarea Guvernului, care pana acum o luna dadea asigurari ca totul e in grafic, ca guvernarea duduie si lucrurile merg perfect. Adica Liviu Dragnea.

In plus, cum sa ii reprosezi, de exemplu, ministrului Justitiei pentru ca nu a indeplinit "eliminarea normelor din legi" sau ca nu a realizat in 4 luni cartierul pentru Justitie? Si sunt multe aceste exemple.

Dupa ce Liviu Dragnea ne-a anuntat ca, practic, nu mai avem Guvern, pentru ca au demisionat ministrii, vine Sorin Grindeanu si ii da cu legea peste degete: demisiile intra in vigoare atunci cand premierul le trimite la presedintie. Deci la loc comanda!

Premierul a dezvaluit chipul de combinator dispus sa ofere mita politica al lui Liviu Dragnea, care ii dadea tot felul de functii ca sa plece. A devoalat minciunile lui Dragnea, care, pe de-o parte, pretinde ca nu avea intentia sa-l schimbe pe premier, pe de alta parte, ii oferea functii ca sa plece.

Tinta pe care urmarit-o d ...citeste mai departe despre "Reinventarea lui Grindeanu. Macel!" pe Ziare.com

#Grindeanu demisie Dragnea , #Stiri Guvern