Regimul Iohannis are de ales intre modelul Nitu si Kovesi. Sa-i aratam directia corecta!

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 07:53
1204 citiri
Regimul Iohannis are de ales intre modelul Nitu si Kovesi. Sa-i aratam directia corecta!

Nici macar o singura data nu a pronuntat presedintele Iohannis cuvantul "Justitie" in ultimul discurs tinut in fata Parlamentului. Nici macar o singura data.

Cateva zile mai tarziu, nu a dorit sa-si intrerupa vacanta in Florida pentru a participa la sedinta de bilant a CSM. Poate ca as fi trecut peste aceste detalii daca nu am sti ca, in 2016, presedintele Romaniei va fi cel care va semna cele mai importante numiri in sistemul statului de drept. Sa nu uitam ca seful statului poate refuza sa gireze propunerile venite dinspre CSM sau Ministerul Justitiei.

La 18 aprilie se termina mandatul de noua ani al presedintelui CCR, Augustin Zegrean. La 15 mai, se incheie mandatul tuturor sefilor din parchete, inclusiv cel al doamnei Kovesi. La 13 septembrie expira mandatul presedintelui Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu.

Sunt serios ingrijorat in legatura cu modul in care va actiona presedintele Romaniei. Cand vrei sa anticipezi actiunile unui politician, te uiti la ...citeste mai departe despre "Regimul Iohannis are de ales intre modelul Nitu si Kovesi. Sa-i aratam directia corecta!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nou procuror sef, #schimbare Laura Codruta Kovesi, #Klaus Iohannis justitie, #Klaus Iohannis Tiberiu Nitu , #Stiri Guvern