Reactiile liderilor PSD dupa dezvaluirile Rise Project: Cine sunt "slujitorii Hidrei" care au tradat partidul?

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 18:24
1160 citiri
Reactiile liderilor PSD dupa dezvaluirile Rise Project: Cine sunt "slujitorii Hidrei" care au tradat partidul?
Foto: site PSD (Arhiva)

Liderii PSD au reactionat violent dupa ce Rise Project a dezvaluit discutia purtata de acestia in perioada OUG13. Un deputat spune ca PSD "e infiltrat de slujitori ai Hidrei", un secretar ii cauta pe tradatori, iar Gabriela Firea crede ca se incearca "discreditarea" lui Liviu Dragnea.

Scandalul a izbucnit dupa ce jurnalistii de la Rise Project au publicat discutia purtata in acele zile pe grupul de WhatsApp al PSD, discutie din care reiesea cum acestia puneau la cale organizarea de contramanifestatii pentru "apararea Romaniei" impotriva romanilor din strada, care ar fi participat la "mitinguri ale securistilor". Printre partipantii la conversatie au fost Gabriela Firea, Liviu Dragnea, Ana Birchall, Florin Iordache, Lia Olguta Vasilescu, Codrin Stefanescu si Ecaterina Andronescu.

Citeste mai multe despre Ce discutau pe WhatsApp liderii PSD in perioada OUG 13. Grupul se numeste "Comunicatori PSD" - investigatie Rise Project

Dupa aparitia articolului RISE Project, au inceput sa curga reactiile.

"Da, am vorbit pe grup despre organizarea unei miscari. Nu contramanifestatii, ci un miting de sustinere. Presiunea din teritoriu era uriasa, oamenii voiau sa iasa in strada. Pozitia mea a fost publica, am spus de la bun inceput ca exista cerere pentru miting. (...) Ati vazut si interventia cu daddy's back? Totusi, suntem un grup restrans acolo, nu stiam ca avem un tradator care sa dea public discutiile", a spus Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, citat de Rise Project.

Vineri, Codrin Stefanescu a mai declarat la Antena3 ca: "Este o manipulare de la un cap la altul si nu are niciun pic de legatura cu adevarul (...) Ancheta e o mizerie".

La randul sau, deputatul Liviu Plesoianu a reactionat la solicitarea autorilor articolului, spunand, printre altele: "O dovada ca PSD-ul e infiltrat cu slujitori ai Hidrei e si faptul ca cineva din acel grup intern de comunicare va trimite dvs. mesaje de acolo".

"'HIDRA' e Noua Securitate, care, spre deosebire de Vechea Securitate, a investit masiv in PR, folosind in acest sens banul public. UM-urile din presa (Unitatile de Manipulare) au avut si au un rol fundamental, de cel putin 12 ani incoace.

In februarie, Noua Securitate a incercat o lovitura de stat. Este indiscutabil. Ca s-a folosit in acest sens si de oameni de buna credinta dar slab informati (deci usor de manipulat de catre profesionisti ai tehnicilor de manipulare) - e o alta discutie. O putem purta oricand doriti. Cu nume si prenume.. ...citeste mai departe despre "Reactiile liderilor PSD dupa dezvaluirile Rise Project: Cine sunt "slujitorii Hidrei" care au tradat partidul?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#discutie PSD contramanifestatii RISE project , #Stiri Guvern