Reactia premierului Ponta, dupa ce si profesorii au cerut salarii mai mari

Marti, 18 August 2015, ora 22:53
914 citiri
Reactia premierului Ponta, dupa ce si profesorii au cerut salarii mai mari
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Victor Ponta a subliniat, marti seara, ca acum a venit randul medicilor sa li se mareasca salariile, dupa ce acelasi lucru s-a intamplat deja cu angajatii din Educatie.

Declaratia a venit ca reactie la faptul ca sindicatele din invatamant au cerut noi majorari salariale, similare cu cele anuntate pentru medici, avertizand ca in caz contrar s-ar putea initia actiuni de protest.

"E corect sa vrea, toata lumea vrea", a raspuns Victor Ponta, intrebat intr-o emisiune la Antena3 ce parere are despre doleantele cadrelor didactice.

Premierul a reamintit ca in Educatie s-au facut deja majorari salariale in mai multe trepte, asa cum s-a convenit cu sindicatele, iar "medicii nu s-au opus, dimpotriva au zis ca e bine".

"A venit randul medicilor, avem bani care sunt in buget la Ministerul Sanatatii (...) Cand avem bani pentru altii, dam si la altii", a explicat Victor Ponta, adaugand: "chestia cu amenintarile n-a picat bine".

Premierul a mai declarat ca s-au gasit resursele ...citeste mai departe despre "Reactia premierului Ponta, dupa ce si profesorii au cerut salarii mai mari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta majorare salarii medici, #Ponta majorare salarii educatie , #Stiri Guvern