Razboiul Dragnea-Grindeanu, faza sictir

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 14:03
891 citiri
Razboiul Dragnea-Grindeanu, faza sictir

Suntem ca la balamuc. PSD se zbate sa-si darame propriul guvern si, in acest scop, curteaza UDMR. Guvernul PSD se apara de PSD, iar PSD pretinde ca guvernul PSD nu-l mai reprezinta. Ca urmare, PSD acuza guvernul de lovitura de stat, adica exact ceea ce spune guvernul PSD despre PSD.

Fireste, UDMR ii tine pe toti in sah, conform obiceiului, urmand sa se sfatuiasca la Cluj incotro va apleca balanta, in functie de cine plateste mai bine, bineinteles in natura. Nu in bani, ca banul e ochiul dracului. In avantaje, ceva deosebit de atragator atunci cand doi se cearta, iar al treilea, inevitabil, castiga.

Ne aflam in faza cand romanii s-au impartit in doua tabere: tabara celor din PSD care sunt impotriva PSD si tabara celor care nu mai sunt in PSD, dar combat impotriva celor care inca mai sunt in PSD si care ii exclud pe ceilalti din PSD. Sictir!

Am senzatia ca privesc neputincios la canibalizarea partidului majoritar, cel mai puternic, mai votat, mai aplaudat si laudat din Romania, ajuns jucaria leadershipului Dragnea, care cand se priveste in oglinda, crede ca el e cel mai iubit dintre pamanteni.

Zic jucarie, pentru ca pana acuma Dragnea s-a jucat cu partidul cum se joaca fetitele cu papusa si baietii cu trenuletul. Mai intai, s-a gudurat pe langa Ponta ca un catel, pana i-a tras presul de sub picioare, apoi a tras covorasul de sub talpile lui Zgonea pana l-a adus la stadiul de persoana fizica, iar acum ii da ghionturi lui Grindeanu pe scara, ca sa-i faca vant de-a brebeleacul si sa aduca liniste in tara.

Sa fim seriosi! Ii pasa lui Dragnea de linistea tarii cum imi pasa mie de furtuna iscata recent in Sahara. Leadershipului ii pasa de propria liniste, tulburata de procesul fostei sotii, unde CCR le-a si intins la amandoi o mana de ajutor, sfatuind guvernul si Parlamentul sa stabileasca un prag, parca anume pentru ca prejudiciul abuzului de serviciu al celor doi sa nu ma bata la ochi.

In opinia mea, daca Grindeanu scotea un prag convenabil pentru fosta sotie si ilustrul ei fost sot, nu mai trebuia nici evaluarea ministrilor, nici remanierea guvernului, nici schimbarea premierului si nici convocarea Parlamentului in weekend.

Dar intrucat Grindeanu n-a batut palma cu respectivul fost sot al respectivei foste consoarte, ministrii si-au dat demisia, partidul face motiune de cenzura, ALDE ii tine isonul, UDMR castiga tot ce poate castiga atunci cand doi se cearta, Parlamentul lucreaza in draci si risca sa nu plece prea curand in vacanta, alesii ...citeste mai departe despre "Razboiul Dragnea-Grindeanu, faza sictir" pe Ziare.com

#motiune de cenzura depunere, #motiune de cenzura votare, #motiune de cenzura, #Sorin Grindeanu prim ministru, #Liviu Dragnbea preseidinte PSD , #Stiri Guvern