Razboiul de-abia incepe. Dragnea vs. Romania

Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 06:46
1053 citiri
Razboiul de-abia incepe. Dragnea vs. Romania

Liviu Dragnea moare politic, dar in mod evident nu se preda si nu o va face chiar daca pretul va fi distrugerea PSD si scoaterea Romaniei din UE. Urmeaza, ma tem, un razboi pe viata si pe moarte, care depaseste deja granitele tarii, avand in vedere ca doua dintre acuzatii vizeaza frauda cu fonduri europene, sesizata autoritatilor romane de catre OLAF.

Oricine citeste comunicatul DNA se poate lamuri cat de grave sunt acuzatiile la adresa lui Liviu Dragnea. Ne aflam in fata unei autentice mafii, pentru ca asta inseamna grup infractional organizat (GIO), unul care, potrivit procurorilor, este activ din 2001 pana in ziua de astazi si prin care a fost ros pana la os un judet cazut in sclavie. Iar modelul a fost preluat odata cu ascensiunea lui Dragnea pentru a roade la os intreaga Romanie.

Dar dincolo de ceea ce scrie in comunicat, exista si alte semne ale gravitatii faptelor. Dl Dragnea a fost citat in calitate de suspect, nu de martor, scopul citarii fiind exact sa-i fie aduse la cunostinta aceasta noua situatie juridica. De aceea au fost citate si restul partilor din dosar.

Nu s-a dus la DNA cu liga mica si zgomotoasa, dna avocat Vasii, ci a trecut la liga mare, dl avocat Nazat. Voios la intrare, dupa jumatate de ora dl Dragnea iesea negru, incapabil sa articuleze vreo vorba, aparat de jandarmii dnei Carmen Dan, transformati in firma privata de paza pe model teleormanean. Pana si dl Nazat s-a strecurat pe langa ziduri fara sa mai stea langa client.

Blocajul dlui Dragnea, evident lovit in plin, a anticipat ce aveam sa citim in comunicat, ceea ce probabil nici nu reprezinta tot ce au procurorii. Surse judiciare spun ca dosarul este absolut beton si este posibil ca dl Dragnea sa nici nu fi vazut ce e mai rau, avand in vedere ca de-abia se va apuca sa studieze dosarul si probele.

Dar lovitura de gratie pentru dl Dragnea avea sa vina cateva ore mai tarziu din comunicatul OLAF, care confirma acuzatiile, se refera direct la persoana dlui Dragnea, fapt fara precedent, si vorbeste despre colaborarea excelenta cu autoritatile de la Bucuresti, incepand cu sesizarea din 2016 de la care a plecat ancheta DNA. OLAF nu spune povesti, ci invoca probe, inclusiv falsuri care ar putea fi in materialitatea lor la dosar.

GIO Dragnea, din care face parte, se pare, si Dragnea jr., nu mai este doar o problema nationala, a devenit una europeana, ba chiar si una euroatlantica, daca ma gandesc la repetatele intalniri cu ambasadorul Klemm, ultima chiar in ziua declansa ...citeste mai departe despre "Razboiul de-abia incepe. Dragnea vs. Romania" pe Ziare.com

#Dragnea dosar DNA OLAF TelDrum, #Dragnea grup infractional organizat, #Dragnea bani europeni , #Stiri Guvern