Raluca Turcan: Statul a devenit doar un platitor de salarii. Economia "duduie" doar pe hartie

Sambata, 09 Septembrie 2017, ora 16:11
705 citiri
Raluca Turcan: Statul a devenit doar un platitor de salarii. Economia "duduie" doar pe hartie
Foto: Facebook Raluca Turcan

Economia "duduie" doar pe hartie; in realitate, statul a devenit doar un platitor net de salarii, sustine prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, intr-o declaratie transmisa sambata.

Ea spune ca a avertizat de nenumarate ori ca "bugetul 'croit' de PSD - ALDE este unul mincinos si ca nu vor fi bani decat pentru primele noua luni pentru salarii".

"Acum s-au gasit bani, dar s-a renuntat la investitii, dezvoltare si, indraznesc sa spun, la viitor! Economia 'duduie' doar pe hartie! In realitate, statul a devenit doar un platitor net de salarii.

PSD a renuntat la atributii ale statului precum: asigurarea de infrastructura, sanatate, educatie de calitate si bunastare! Guvernantii au luat bani de la investitii si i-au directionat exclusiv catre salarii, pensii speciale si sporuri. Au taiat 44% din bani de la Ministerul Transporturilor si 30% de la Ministerul Dezvoltarii.

Scolile vor ramane fara autorizatii de functionare. Spitalele vor fi aceleasi in care s-au tratat si bunicii nostri. Drumurile proaste vor continua sa rapeasca vieti. Satele vor ramane ancorate in secolul XIX - subdezvoltate. Aceasta este realitatea oferita de PSD - ALDE - un guvern interesat doar de simpatie electorala, fara sa aiba o viziune economica pentru viitor", afirma Raluca Turcan.

Si USR a atras, sambata atentia ca Guvernul minte romanii cu o rectificare pozitiva si sacrifica iar investitiile.

Guvernul a anuntat, vineri dupa-amiaza, o rectificare bugetara pozitiva, prognozand o crestere economica de 5,6 la suta. ...citeste mai departe despre "Raluca Turcan: Statul a devenit doar un platitor de salarii. Economia "duduie" doar pe hartie" pe Ziare.com

#Raluca Turcan crestere economica , #Stiri Guvern