Raluca Turcan: Sa iei demisia in alb prim ministrului este un act de camatarie politica

Duminica, 11 Iunie 2017, ora 15:23
872 citiri

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca a lua demisia in alb prim ministrului Guvernului Romaniei si membrilor intregului guvern, votati de Parlament, este nu doar "o incalcare flagranta a democratiei", ci si "un act de camatarie politica".

"Totusi, cred ca nu trebuie trecut cu vederea un fapt de o gravitate exceptionala. Sa iei demisia in alb primului ministru al guvernului Romaniei si intregului guvern, votati de Parlament, este nu doar o incalcare flagranta a democratiei ci un act de camatarie politica.

In ce alta tara membra a Uniunii Europene seful de partid ia ostatic un guvern intreg asupra caruia exercita un santaj permanent? Ar trebui sa indice dl. Dragnea in ce tari mai exista o asemenea situatie. E un model al stangii europene sau dl. Dragnea s-a inspirat din filmul La Piovra? Cui a mai luat astfel de juraminte de supunere domnul Dragnea? Comisarului european Corina Cretu, euparlamentarilor PSD? Ar trebui sa stim toate aceste lucruri. In mod normal, un astfel de comportament ar trebui sa duca la excluderea PSD din Partidul Socialist European", a scris Raluca Turcan pe pagina de Facebook.

Reactia acesteia vine la cateva zile dupa ce liderul social-democrat Liviu Dragnea a declarat ca toti ministrii, cu Sorin Grindeanu in frunte, si-au depus demisiile in alb, atunci cand si-au primit mandatele.

"Toti (ministrii si-au depus demisiile in alb la partid - n.red.), atunci cand si-au primit mandatele. Nici nu stiu unde sunt depozitate aceste demisii in alb, ei au facut gestul asta, dar eu nu le folosesc pentru ca nu cred ca asta e o procedura corecta. Adica nu ma duc si le iau din sertar si le pun data. Eu nu procedez asa. Am mai avut un caz de genul asta si nu...", a spus Dragnea, vineri, la Palatul Parlamentului.

Olguta Vasilescu apara Legea salarizarii: S-au spus multe minciuni. Am demisia in alb la partid

Nr 2 din PSD vorbeste despre schimbarea premierului, dar Dragnea nici nu vrea sa auda: Il iubesc foarte mult ...citeste mai departe despre "Raluca Turcan: Sa iei demisia in alb prim ministrului este un act de camatarie politica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Turcan Dragnea camatarie politica, #Dragnea demisie alb Grindeanu, #Dragnea demisie alba Guvern , #Stiri Guvern