Raluca Turcan: Dezvoltarea economica si educatia sunt garantii ale prosperitatii

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 12:00
1172 citiri
Raluca Turcan: Dezvoltarea economica si educatia sunt garantii ale prosperitatii

(P) Presedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a facut un apel la toate partidele din judetul Sibiu sa sprijine investitiile in dezvoltare si in educatie, ca principale garantii pentru o viata mai buna.

Raluca Turcan a spus ca Romania se afla la o cotitura, in care dezbaterea rationala ajunge sa fie acoperita de populism, promisiuni legate de promeni electorale si crearea de false asteptari, tocmai intr-un moment in care tara trebuie sa mearga cu motoarele dezvoltarii turate la maxim.

Care este in opinia dumneavoastra, cea mai importanta tema a acestei campanii electorale?

Personal mi-as fi dorit sa vedem o cat mai ampla dezbatere cu privire la cum acceleram dezvoltarea economica si cum modernizam serviciile publice de educatie si sanatate.

Romania trebuie sa tinteasca un ritm cat mai inalt de crestere economica astfel incat reducerea decalajelor fata de media europeana in ce priveste nivelul de trai sa se produca mai repede. Pentru aceasta, avem nevoie sa dam un semnal de ...citeste mai departe despre "Raluca Turcan: Dezvoltarea economica si educatia sunt garantii ale prosperitatii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raluca Turcan PNL, #Raluca Turcan interviu , #Stiri Guvern