Raluca Turcan acuza PSD de schimbarea peste noapte a impozitarii: Ce e mai rau de-abia acum incepe!

Joi, 29 Iunie 2017, ora 13:31
1197 citiri
Raluca Turcan acuza PSD de schimbarea peste noapte a impozitarii: Ce e mai rau de-abia acum incepe!

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, acuza frauda de incredere a PSD, care renunta la cota unica si introduce un sistem progresiv de impozitare, dupa ce in timpul campaniei electorale promitea predictibilitate si sprijin pentru companii.

"Guvernul Dragnea 2 tocmai si-a asumat desfiintarea cotei unice, impozitarea progresiva, impozitarea cifrei de afaceri a companiilor!

Guvernul Dragnea 1 a fost o pacoste pentru tara, dar ce e mai rau de-abia acum incepe! Guvernul Dragnea 2 este Guvernul distrugerii economiei nationale! Ii calca in picioare pe oamenii care isi asuma riscuri zi de zi pentru a crea locuri de munca si prosperitate. Au mintit pentru voturi si au tradat.

Dragnea si PSD, secondati de Tariceanu, liberal de ocazie, cand liberalismul este despre el, au dovedit ca se poate din rau in mai rau. Nou-venitii in aceasta echipa de cosmar sunt inca si mai controversati decat cei plecati.

Cu asemenea echipa si un asemenea program, PSD si ALDE se indeparteaza si mai mult de normele unei guvernari europene. Dragnea si Tariceanu, PSD si ALDE sunt singurii responsabili pentru acest simulacru de guvern.

Nimeni nu le-a impus ceva. Responsabilitatea lor este totala!", a scris pe Facebook prim-vicepresedintele PNL.

...citeste mai departe despre "Raluca Turcan acuza PSD de schimbarea peste noapte a impozitarii: Ce e mai rau de-abia acum incepe!" pe Ziare.com

#program guvern Tudose, #Tudose impozitare , #Stiri Guvern