Raluca Pruna: Ultimul ceas a trecut. Ne place ca suntem injurati pe banii nostri de golani ajunsi in Parlament?

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 08:20
820 citiri
Raluca Pruna: Ultimul ceas a trecut. Ne place ca suntem injurati pe banii nostri de golani ajunsi in Parlament?
Foto: Arhiva (Ministerul Justitiei)

Fostul ministru al Justitiei din Guvernul Ciolos, Raluca Pruna, considera ca ceea ce se intampla in Parlament in aceste zile este "dincolo de cosmaruri".

Intr-o postare pe Facebook, Raluca Pruna se arata foarte revoltata de atitudinea celor de la Putere in frunte cu Serban Nicolae si spune ca unica solutie pe care o mai au romanii in acest moment este sa iasa in strada sa protesteze fata de ceea ce fac parlamentarii.

"Nu suntem in ultimul ceas. Ultimul ceas a trecut si el. Suntem in clipa de gratie pana sa cadem in abis. Si avem solutie. Ultima. Sa ne uitam in oglinda si sa ne intrebam daca pe banii nostri suntem de acord ca cineva in Parlament sa ii spuna mamei, sorei, fiicei noastre ca e penala, proasta si ca are poze cu ea facand sex anal.

Uitandu-se balos in camera cu care e filmat. Fara camera, mama, sora, fiica voastra ar fi fost batuta mar, probabil. Pentru obraznicia de a-si cere drepturile si de a vrea sa isi faca datoria de deputat: dezbaterea unei legi. Si daca nu ne place sa iesim in fata casei si sa spunem ferm: Asa nu se mai poate! Opriti-va! Nu ma reprezentati!", scrie pe Facebook Raluca Pruna.

Atunci cand un internaut ii sugereaza fostului ministru sa trimita clipul video realizat de Cosette Chichirau celor din Parlamentul si Comisia Europeana, "sa vada adevarata fata a socialistilor romani", Raluca Pruna raspunde ca isi doreste "ca noi in Romania sa vedem filmul si sa ne gandim la femeile pe care le iubim, mame, iubite, surori, prietene si daca ne simtim jignite sa iesim noi si sa ne spunem dispretul. Strainii ne vor dispretui pe toti, pentru ca acceptam un astfel de standard".

Iata intreaga postare a Ralucai Pruna:

Ceea ce se intampla zilele acestea in Parlament este dincolo de cosmaruri.

Nu intru in detalii de text. E prea grava ora pentru asta. In plus, au aparut deja analisti care spun ca nu e chiar asa de rau. Eu cred ca e foarte rau. Mai cred ca dracul se drapeaza in mantii de fum, se ascunde in detalii si pare seducator.

Important e sa retinem un singur lucru: justitia in tara noastra este ingenuncheata, cei care o infaptuiesc sunt umiliti si aratati cu degetul de drojdia cetatii, iar cei care o apara sunt jigniti pe banii nostri de alesii majoritatii.

Nu deputata USR Cosette Chichirau a fost jignita ieri, ci toate femeile din Romania. Ea a incasat stoic pentru noi toate golania fara margini a senatorului Serban Nicolae care s-a transformat in ceva ce nu are nume.

Furia lui Serban Nicolae s-a revarsat i ...citeste mai departe despre "Raluca Pruna: Ultimul ceas a trecut. Ne place ca suntem injurati pe banii nostri de golani ajunsi in Parlament?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raluca Pruna Serban Nicolae proteste , #Stiri Guvern