Raluca Pruna, despre rezultatul alegerilor: Nu impartasesc pesimismul din jur. Nu e o zi de doliu

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 07:38
891 citiri
Raluca Pruna, despre rezultatul alegerilor: Nu impartasesc pesimismul din jur. Nu e o zi de doliu
Foto: Facebook/Raluca Alexandra Pruna

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, spune ca nu impartaseste pesimismul "din jur" cu privire la rezultatul alegerilor parlamentare, precizand ca nu este o zi de doliu.

Potrivit acesteia, rezultatul reflecta ceea ce vor alegatorii.

"Va multumesc foarte mult pentru sustinere in tot acest an greu, dens si interesant. Celor care m-ati sustinut, celor care m-ati criticat si de la care am invatat ceva, chiar si celor care m-ati injurat pentru ca si voi sunteti din cetate. Nu impartasesc pesimismul din jur. Nu e o zi de doliu, este o zi in care alegeri organizate corect au dat un rezultat care reflecta ceea ce vor alegatorii.

Mai sunt multi, cei mai multi, care nu au votat: de lehamite, din cauza unor standarde care ii fac sa reclame perfectiune in politica sau pur si simplu din indiferenta. Pe acestia sper ca, intr-o zi, sa ii putem convinge sa voteze. A vota este esenta cetateniei active. A sta pe margine, chibit, pentru ca apoi sa critici superior si spui ca nu esti responsabil de ...citeste mai departe despre "Raluca Pruna, despre rezultatul alegerilor: Nu impartasesc pesimismul din jur. Nu e o zi de doliu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raluca Pruna rezultate parlamentare, #rezultate alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern